Tämän yön yli kohotettavan taikinan löysin Siken blogista ja rakastuin siihen täysin. Rapeat sämpylät. Alla oleva ohje on siis suora kopio Siken reseptistä
Lisää jauhoja vähän kerrallaan ja vaivaa taikina tasaiseksi. Leivo sämpylät ja anna kohota. Lisää jauhoja vähän kerrallaan ja vaivaa taikina tasaiseksi
L. u. n. i. l. e. p. o. -. b. g. a. s. ö. y. d. t. ä. m. S. k. h. j. ,. v. K. N. r. V. ♥. M. (. ). 3. 1. 2. f. 5. 0. 4. 8. T. O. P. A. B. E. x. J. d l. t l
Vaivaa taikina ja kumoa se jauhotetulle alustalle. Pane sämpylät leivinpaperille pellille. Hyvä keino saada lapset syömään välipalaa kunnolla, on leipoa leipää tai sämpylöitä
E. n. m. u. i. s. t. a. k. e. o. l. r. j. ä. p. y. ö. ,. v. h. Y. d. 2. g. 1. 6. J. (. ). K. T. à. M. 5. -. 0. %. F. b. H. 3. V. L. '. C. P. S. I. 7. ) l. t l. d l
Veera oli höystänyt omansa luumuilla ja kookoksella, Sari puolestaan vaniljauutteella ja mustikoilla (apuaaa, tajusin juuri että unohdin laittaa paistoksen päälle siemenet – lempparini
Illalla olisi tarjolla perhepäivähoitajien koulutusta ja nyt on sitten maailman kirjat sekaisin, kun Ukkosenikin on lupautunut tulla mukaan kuuntelemaan luentoa
Olipas helpot ja hyvät sämpylät tai pienet leivät (Kiitos Sikken ohjeesta). Kun olet valmis laittamaan sämpylät uuniin, ota taikinaa kulhosta kahdella isolla lusikalla suoraan leivinpaperilla päällystetylle pellille, huiskauta päälle jauhoja, tee ristiviilto ja paista kuumassa uunissa 230°C n
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.