Aaah, carpaccio. Tuo jaloista jaloin alkupala, taipuu tänään salaattiin. Tietenkin carpaccio on hyvää ihan sellaisenaan, perinteisesti tarjoiltuna, mutta jos sitä sattuu jäämään yli, niin tässä on mainio käyttökohde
Kesä vetelee viimeisiään, mutta vielä on mansikkaa tarjolla. Makeasta mansikasta syntyy mainio lisuke, joka sopii erityisen hyvin raikkaaksi lounaaksi tai lisukesalaatiksi kanalle
Ota pororulla pakastimesta noin 20 minuuttia ennen tarjolle leikkaamista. Levitä työlaudalle ensin kelmu ja sen päälle savuporoviipaleet limittäin toistensa päälle
Puolukkametsät ovat nyt punaisena ja on aika noukkia maukkaita marjoja myös smoothieiden joukkoon. Tässä nopea ja maukas resepti syksyiseksi smoothieksi, reseptistä tulee 2 isoa lasillista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.