Nyt tein omalle perheelle pienen varaslähdön vappuun, sillä osallistuin Blogiringin ja Suomen Sokerin kampanjaan, jossa loihditaan simasuille vappuherkkuja
Töttöröö. Fb. ssä jo lupailin että tällä viikolla on blogissa vappuhulinat ja ensimmäinen resepti tulikin jo julkaistua eli nuo gluteenittomat donitsit kahdella eri reseptillä
Voihan sitä jonottaa Burger Kingiin. tai seistä Mäkkärin tahmaisella tiskillä, ja kun ruokaa vihdoin. saa se ei olekaan ihan niin hyvää kuin mitä odotti
Useampana vuonna on ollut pakko tehdä itse simaa, ja aina sitä on tullut tehtyä aivan liikaa. Tänä vuonna pitikin suunnitellusti tehdä reilu satsi, jotta riittää töihin, vapuksi ja vappupäivän brunssille
Kyselin eilen Instagramin tarinassa ihmisten simamieltymyksistä. Yli 60% kysymykseeni vastanneista sanoi tekevänsä itse simaa ja reilulle 30% kaupan sima oli hyvä vaihtoehto
Tänä vappuna tein ihan itse ensimmäistä kertaa simaa ja munkkeja. ) Ennen olen aina turvautunut äidin leipomuksiin, mutta nyt oli aika ryhdistäytyä - ei se kuuma öljy niin pelottavaa voi olla
Vappu lähestyy ja pian on aika laittaa sima tekeytymään. Tänä aamuna pullotin innolla hunajasiman. Toivottavasti sitä saa nyt kutsua simaksi, vaikka perinteiset fariinisokeri ja sokeri onkin korvattu kotimaisella hunajalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.