1 tl Herbes de Provence -yrttiseosta. Paahda uunissa noin 10-15 minuuttia, välillä käännellen, jotta palat paahtuvat tasaisesti joka puolelta ja rapeutuvat
Vielä yksi marttailu-tuotos edelliseltä viikonlopulta. Viikonloppuna katselin riisikulhoa jääkaapissa ja mietin jaksaisiko siitä pyöritellä arancini-riisipalleroita vai tekisikö jotain muuta
pecorino romano-juustoa (ja tippa maitoa tai kermaa). Tästä hävikistä syntyikin sitten ihan hirveän hyvä herkku, kun Filippo pyöräytti kananmunankeltuaisista pastataikinan ravioleihin, joihin soosi pääsi täytteeksi
Lisää jauhoseokseen kermaviili, suklaa-voiseos sekä kananmunat. Sellaista en kuitenkaan tällä kertaa tehnyt, vaan tein simppelin suklaakakun, jonka välissä ja päällä on geishamousse
Ehdottomia lemppareitani ovat suoraan mättäältä suuhun poimitut puolukat, kaneliset kotimaiset omenat, äidin poimimat suppilovahverot, kaupassa eilen bongatut myski-, spaghetti- ja hokkaidokurpitsat, kardemummalla maustetut omenapiirakat sekä monet muut syksyiset ihanuudet
Tämä chiavanukas on kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin simppeli tehdä. Tämän vanukkaan voi tehdä valmiiksi jo illalla ja nauttia aamupalaksi, tai herkutella väli- tai iltapalana
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. M. e. i. d. ä. n. p. o. y. k. s. l. m. r. u. a. w. j. t. K. v. ,. h. J. ). T. ö. 4. 6. g. 1. 3. b. 2. c. f. 5. 0. O. R. (. 8. '. L. N. S. W. V. A. Y. &. H
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.