Sinihomejuustotäytteinen possunfile ja karamellisoitua omenaa ja sipulia
Ahmija
Ahmija
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • possun sisäfilee (meillä 600g)
  • 170 g sinihomejuustoa
  • 120 g smetanaa
  • 1 tl kuivattua salviaa
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
  • ruokalusikallinen rypsiöljyä
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl voita
  • 2 suurehkoa sipulia
  • 2 suurehkoa omenaa
  • 1/2 dl hunaja-valkoviinietikkaa
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 1 tl rosepippuria
  • suolaa myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.