o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o
o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. O. o. o. o. o. o. o. o. o. o. O. o. o. o. o. o. L. e. i. v. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P
o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. S. a. l. t. i. k. s. e. u. d. h. y. v. ä. ,. n. M. j. r. p. m. 1. 4. F. 2. ö. -. b. g. V. d l
Sen makea kirpeys saa kädenlusikoimaankulhon viimeiseen pisaraan asti. Tässä matkustelun inspiroimanahelppoakinhelpompi (siis oikeasti) salsa tacojen väliin, illanistujaisten dippikastikkeeksi tai muuten vaan raikkaaksi kaveriksi pöytään
Ruuan voi tehdä valmiista äyriäiscocktailpakasteesta ja tai vaikkapa pelkistä katkaravuista (arrozde camarões tai arrozde gambas, katkojenkoosta riippuen)
o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o
Tämän reseptin sain Portugalista, jossa suklaasalami on perinteinen jouluherkku. Tämä versio ei siis oleollenkaan niin makea, kuin portugalilainen kaverinsa
Jos et tykkää, niin katson sinua loppuvuodenkarjakonkatseella. Tortuista puhuttaessa voisi melkein aloittaakertomalla, että jo muinaiset roomalaiset söivät näitä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.