Tämä ei taaskaan ole terveellisimmästä päästä oleva postaus, mutta nyt vihdoin muistaessani lisään tämänkin blogiin, kun sitä on eräs lukija jo kysellytkin
Kesäkurpitsa on nyt kausiruokaa ja se on hieno kasvis ruokapöytään. Kesäkurpitsasta saat kevyttä lisuketta lihalle ja nyt ei paisteta missään upporasvassa, vaan grillataan
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat -kirja on kyllä aika mahtava opus. Se, että ateriat valmistuisivat vartissa, on kyllä ihan puppua - ihan sama, vaikka olisi loputon valikoima työvälineitä ja astioita käytössä, ja vaikka kaikki raaka-aineet olisikin valmiiksi pesty
Krepit ovat ranskalaisia lettuja, jotka ovat ohuempia kuin perinteiset suomalaiset letut ja ne voidaan tarjota joko suolaisen tai makean täytteen kanssa
Mikä sopisi kylmään talveen kuin herkullinen ja lämmittävä ranskalainen sipulikeitto. Ainoa oikea resepti löytyy tietenkin Julia Childin ranskalaisen keittiön salaisuudet-kirjasta, mutta keiton valmistamiseen kannattaa Julian tuntien varata muutama tunti
Ja muista, kun lähdet tätä valmistamaan, samalla vaivalla saat ihanimman lämmittävän sipulikeiton talveksi, nyt kun sipulit ovat kaikista herkullisimmillaan ja parhaimmillaan
Perinteistä sipulikeittoa haudutetaan kauan, jolloin siitä tulee maukasta ja sulavaa ruokaa. 1. Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipuli sekä kuullota öljyssä miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.