S. a. i. m. e. j. o. k. n. s. t. r. ä. p. d. h. y. v. l. u. f. T. ,. ö. P. b. V. g. A. H. 2. 1. /. 6. O. K. 5. 0. L. 3. c. -. 4. N. 9. °. 7. w. >. G. t l
Naudan sisäfileepihvi, roquefortkastiketta, marinoitua punasipulia ja uunijuureksia. Edellisestä pihvi-illastamme ei ole kovin kauaa, mutta sen menestyksen innoittamana sekä hyvän näköisten raaka-aineiden houkuttelemana sillä linjallajatkettiin viime perjantainakin
Kunnon pihvi, yksinkertaista ja juhlavaa ruokaa, jota välillä tekee kovasti mieli. Jauhelihaa tulee tehtyä tuon tuosta, mutta jostain syystä arastelen yhä laittaa kokolihaa
Aikaisemmassa postauksessa Nojatuolimatka viini, ruoka ja hyvä elämä- messuilta kerroinkin miten kuulin paljon mielenkiintoista asiaa Laidun Herefort pihvikarjanlihan eettisestä tuottamisesta
Tervehdys ja hyvää helmikuuta. Punajuuri kuuluu suosikkijuureksiini, mutta olen jumiutunut tekemään siitä yleensä yksiä jasamoja ruokia (punajuuri-vuohenjuustokeittoa tai -salaattia)
Tänään oltiin itämaisessa tunnelmassa, kun curry ja kookosmaito tuoksuivat. Ruoka oli hyvää ja voipi olla, että grillaan illalla myöhemmin nektariineja
Bataattilohkot ja majoneesi, makeuden ja suolaisuuden täydellisen liiton ilmentymä. Välillä majon sekaan laitetaan Srirachaa, useimmiten valtavasti valkosipulia ja joskus majo menee ihan sellaisenaan (no vähän Dijonia sekaan)
Nyt kun pääsiäisen herkut on syöty ja vapunkin brunssit toivottavasti, kannattaa kokeilla vaikka tätä herkullista, kevyttä tomaattikastiketta, kun se rantakausikin on pian käsillä
Henkinen toinen kotimaani on Espanjaja lempikaupunkini Barcelona. Kuinka nautinkaan asua ja opiskella siellä parin vuoden ajan – elin silloin läpi vuoden paistavan auringon alla, tyrehtymättömillä D-vitamiinivarastoilla ja milläs muilla kuin tapaksilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.