Minulla on nyt pari päivää mennyt keittiöhommat niin sanotusti sivu suun. Eilen tein kokonaan muita hommia ja tänäänkin ehdin vasta alkuillasta keittiöön
Tässä kodissa leivotaan piirakka melkein joka viikko ja tällä kertaa vuorossa oli makea versio. Mies oli tuonut kotiin tullessaan marja-aronioita enkä tiennyt, mitä niistä tekisin
Muistelen paikkaa lämmöllä niin uskomattoman värikkään sisustuksen kuin herkullisen ruoan osalta. Muutama vuosi sitten matkustin Barcelonaan tyttöporukalla ja kävimme syömässä kerrassaan hurmaavassa kasvisravintolassa, Juicy Jonesissa
Täällä on nyt kova virkkaus ja kutomis vimma päällä. Ja syömme pois maanantain ja tiistain ruokia, minulla on nyt jotenkin hakusessa tämä kokkailu näille pienille joIta tässä syksyllä on hoitoon tullut
Tänä päivänä hankolainen ravintoloitsija Nixu Knichter on palauttanut kahvilan sisustuksen sen alkuperäiseen tyyliin ja on yhteistyössä Muurlan kanssa toteuttanut myös astiaston Mannerheimin ajan tyyliin
Nonparellit olivat minusta vähän liikaa ja keksit olivat nätimpiä ilman niitä, mutta koska minulla on vimma tyhjennellä purkkeja, niin tulipa nuokin nonparellit käytettyä
Ja koska viimeisen viikon teema on ollut uudistus, blogi löytyy nykyään myös Facebookista. Viikko sitten maanantaina vietettiin maailman ylikulutuspäivää
Uudistus on mielestäni huippu. Vuonna 2016 Atria toi markkinoille tilajäljitettävän jauhelihan ja helmikuussa 2017 markkinoille tuli vihdoinkin upea pakkausuudistus
Aina on se Janica, joka haluaa vain käpertyä sohvan (kierrätyskeskuksesta haalitun, muun sisustuksen kanssa täysin yhteensopimattoman) sohvan nurkkaan Ville-poikansa kainaloon syömään makkarapataa ja katsomaan Studio Julmahuvia
Menee tovi jos toinenkin sisustuksen yksityiskohtien parissa, sillä tavaraa todella riittää. Työporukan kanssa meillä on ollut tapana aina näin alkuvuodesta, kun pahin vuodenvaihdekiire töissä on ohi, käydä pitkähköllä lounaalla tätä asiaa juhlistamassa
Ajattelin tehdä pienen postaussarjan parhaiksi havaitsemistani lounaspaikoista Turussa. Onnekseni ihana työpaikkani tarjoaa työntekijöilleen lounasedun, joten pääsen nauttimaan ulkonasyömisen riemusta halutessani vaikka viisi kertaa viikossa, vaikka usein pakkaankin töihin mukaan omat eväät ja säästän lounarin johonkin spessumpaan hetkeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.