P. a. n. c. o. t. C. r. è. m. e. b. û. l. é. h. y. k. s. i. p. j. ä. u. -. v. d. g. T. A. S. I. O. N. (. ). 1. ,. 5. 2. 0. L. K. f. ö. V. 3. E. M. U. R. D. 4. /. 8. 7. ”. W. a l. d l. t l
Oi joi. Opiskeluaikoina tein usein sitruunamarenkipiirasta. Olen aina ollut sitrushedelmien ystävä ja tähän piirakkaan tarvittavat ainekset ovat todella yksinkertaiset
Hesarin ruokasivuilla oli joku aika sitten sitruuna-marenkipiirasohje. Bongasin sen heti lehdestä duunipaikan kahvipöydässä, mutta ihan heti en sitä ehtinyt kokeilemaan
Olen aina halunnut kokeilla sitruuna-marenkipiiraan leipomista. Marenkihuippuinen piiras on minusta upean näköinen ja marenki ja sitruuna ovat hyvät liittolaiset
Meillä tehdään aika harvoin jälkiruokaa kun kumpikaan ei ole oikein makean perään. Joskus minä kuitenkin innostun syystä tai toisesta väsäämään jotain makeaakin
Tämän kakun tein itselleni äitienpäiväkakuksi - siitä kakun nimi. Jos pohja on jo valmiina, kuten minulla, ei kakun kasaamiseen mene kuin muutama minuutti ja juuri ja juuri sen verran viitsii ainakin tämä äiti nähdä vaivaa suloisten suupalojen eteen omana juhlapäivänään
Tämä kakku on tehty ystäväni läheisen muistotilaisuuteen. Olen niin rakastunut tuohon Suklaapossun mehevään suklaapohjaan ja nämä täytteet sen kun vain korostavat tätä mahtavaa kokonaisuutta
Tässä kesän korvalla kun olen testaillut erilaisia suklaakakkupohjia, niin ylivoimaisesti suosikikseni on päässyt tämä Suklaapossun Mielettömän mehevä suklaapohja
Viime viikonloppuna avokin ranskalainen kurssikaveri tyttöystävineen kävi kylässä. Avokki latasi jo etukäteen paineita niskaan mainostamalla kuinka Ranskassa kaikki leivonnaiset on niin extra upeita että siellä on tottuttu näkemään pöydässä astetta parempia herkkuja
Tänä pääsiäisenä halusin kokeilla tehdä Kinder-brownieita ja tällaisia herkkuja niistä syntyi. Brownie-pohjan alkuperäinen resepti on otettu Tarun Taikakakut blogista ja hän on ottanut sen Passion For Baking blogista
Täyttelen täällä näin aamutuimaan muutaman kakun. Täytteitä pohtiessani päätin kirjotella teille vinkkejä kakun täyttämiseen ja julkaista samalla luotto- kakkumousseohjeeni, joka on ollut minulla käytössä ihan leipomisen alkuajoista lähtien
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.