-
16 cm
tai
-
22
cm
-
4 munaa
1½ dl sokeria
-
1 dl
vehnäjauhoja
-
1 dl
perunajauhoja
-
2 tl
leivinjauhetta
-
4
liivatetta (liota kylmässä vedessä 10 minuuttia)
-
4 dl
vispikermaa (vaahdota)
-
2 prk
(á 200 g) sitruunarahkaa
-
n. 240 g Lemon curdia
-
sokeria (lisää rahka, lemon curd ja sokeri kermaavaahtoon ja vaahdota)
-
1/4 dl
sitruunalimpparia (kuumenna limppari kahvikupissa kiehuvaksi ja liota liivatteet siihen, kaada ohuena nauhana täytteeseen samalla sekoittaen)
-
2 dl/pieni
kakku, 4 dl/normaalikokoinen vispikermaa (vaahdota)
-
vaniljasokeria (mausta sokerilla)
-
keltaista tomuväriä (värjää osa kermaavaahdosta keltaiseksi)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.