Eilisten kokkailujen tulos oli bataatti-porkkanakeitto. Herkullinen, hieman makeahko ja samettinen. Käytin reseptin pohjana Valion vastaavaa keittoa, mutta meidän versio on vegaaninen
Kesäkurpitsaa on Koreassa usein tarjolla edulliseen hintaan. Itse olen kyseisen miedon kasviksen ystävä, mutta välillä on vaikea keksiä, millä (toisinaan hieman puiseen) zucchiniin saisi hieman lisämakua tai vaihtelevuutta
A. l. k. a. v. t. o. g. r. i. e. s. m. n. ä. j. u. h. O. p. y. P. Y. ,. -. d. (. ö. ). M. J. T. E. ". K. L. f. x. 1. V. 5. c. Ä. G. U. 2. 0. N. S. 4. 6. B. 3. b. R. /. &. I. q. é
1. Liuota hiiva maitoon. Vatkaa mukaan jauhot, suola ja keltuaiset. Turvota taikinaa n. 1 tunti. 2. Vatkaa valkuaiset kovaksi, kääntele mukaan valkuaiset sekä rasva taikinaan
Sitruunakanaa, Pirkkalan kartanon maissia ja valkosipulikastiketta. Jaa postausFacebookTwitterPinterestSähköpostitseTulosta Sitruunakanaa, Pirkkalan kartanon maissia ja valkosipulikastiketta
P. e. r. j. a. n. t. i. -. l. s. h. u. o. y. v. ä. ,. m. p. T. ö. k. V. d. b. O. K. B. g. 1. ½. 8. 6. 2. 5. L. 9. 0. S. R. 4. c. F. I. w. '. f. W. A. C. G. M. x. 3. d l
V. o. i. m. n. u. a. k. e. p. h. s. t. l. ä. j. r. U. y. d. ,. A. J. K. v. ö. M. ). R. H. &. -. b. g. S. 4. f. 1. 2. (. >. 6. N. P. L. 5. 3. 0. t l. d l
Pitkästä aikaa valmistin possun sisäfileestä pihvit ja niille kylmän. aurajuustokastikkeen. Lisukkeeksi mehevän hyvää keltanaurisraastetta, perunasosetta ja
R. i. s. t. a. k. u. l. y. n. e. h. d. o. m. j. r. ,. ä. ö. v. V. p. -. L. ½. 1. /. P. 3. 2. w. K. A. S. T. (. z. ). J. N. g. f. 8. 0. I. M. O. 7. 5. 6. E. d l. t l
Takuu varma lisuke lähes kaikille liharuoille on klassiset valkosipuliperunat. Ne maistuvat hyvin myös kasvisruokien kaverina ja uppoavat monelle myös sellaisenaan
Nyt on palattu kotiin, loma on ohi ja töihin paluukin suoritettu. Vaikka kuinka tylsältä tämä kuulostaa, kyllä arki tuntuu tällä kertaa oikein mukavalta
(+ lisäsin poppamiehen savuchilikastiketta ja chipotle garlic seosta ripsaukset. Minulla liha oli uunissa noin 5 tuntia + ½ tuntia jälkilämmöllä. Jos et käytä lihassa lämpömittaria, kypsennä kebabpötkylää vähintään 5 tuntia + ½ tuntia jälkilämmössä. pikamarinoituja punasipuleita (kuorittuja punasipuleita ohuina puolirenkaina/remkaina + sokeria+suolaa+tummaa balsamicoa -> sekaisin + tekeytyminen edes 15 min
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.