Sitruunamustikkahääkakku  (HUOM! Shokkia aiheuttava maku!)
Sokerivaltakunta
Sokerivaltakunta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 20 cm kakkua. Kakut tein juhlaa edeltävänä päivänä. Marenkikuorrutteen tein
  • 5 sitruunan kuoriraastetta ja mehua
  • 2,5 dl hillosokeria
  • 2,5 dl sokeria
  • 10 keltuaista 250 g voita
  • 10 munaa 5 dl sokeria
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 4 munaa 2 dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 7,5 dl kuohukermaa
  • 7,5 dl vispikermaa
  • 600 g mascarponejuustoa
  • 1 pussi vaniljakastikejauhetta
  • sitruunatahna
  • 600 g mustikoita
  • 10 valkuaista (valkuaiset säilyvät hyvin jääkaapissa, joten
  • tahnasta jääneet valkuaiset voi käyttää seuraavana päivänä marenkiin)
  • 6 dl sokeria
  • 1,5 dl vettä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.