Sitruunapannukakku valurautapannussa
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 dl täysmaitoa
  • 2 kananmunaa 1,2 dl vehnäjauhoja tai vastaava määrä käyttämääsi
  • gluteenitonta jauhoseosta
  • ½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 1 ½ rkl sokeria
  • 1 tl kardemummaa
  • ripaus suolaa
  • 4 rkl voita
  • Paista noin 15-
  • 20 min kunnes pannukakku noussut ja saanut kauniin ruskean värin.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.