Gluteenittomia leipäohjeitaei vielä montaa blogistani löydy, joten niitä nyt välissä. Tee taikina edellisenä iltana kohoamaan ja paista aamulla ja näin sinulla on herkullista ja tuoretta leipää aamiaispöydässäsi
Tein tästä tortusta gluteenittoman, koska erityisruokavalio reseptejä on kyselty paljon. 3 dl jauhoja (gluteenitonta jauhoseosta Semper), jos haluat leipoa vehnäjauhoilla niin korvaa samalla määrällä vehnäjauhoja. 100g voita (tai maidoton margariini)3rkl sokeria2 rkl kylmää vettäMittaa kulhoon jauhot ja sokeriLisää joukkoon voi (margariini) palasina ja nypi ryynimäiseksi seokseksiLisää vesi ja sekoita tasaiseksiPainele taikina piirakkavuokaan ja pistele haarukalla reikiä pohjaanPaista 175 asteessa n
Lisää muna ja jauho-leivinjauheseos. Vaahdota rasva ja sokeri. Painele taikina matalaan, voideltuun ja korppujauhotettuun torttuvuokaan, jossa on keskellä syvennys
K. e. y. l. i. m. p. o. n. u. t. v. a. s. j. k. J. r. ö. b. f. -. ,. h. ä. M. d. ). V. O. L. I. (. S. D. U. N. P. E. g. 1. 0. 2. 5. 3. 9. 7. T. A. d l. t l
Koulussa on ollut kiirettä ja vapaa-aikana ei vain ole jaksanut leipoa. Josko nyt sitten sitäkin reippaammin, pieni tauko tekee jokaiselle hyvää jossakin kohtaa
Onko sulla jotain ruoka-aineita jotka nousevat aika-ajoin ”ykköseksi” ja niitä tulee sitten käytettyä vähän joka paikkaan kunnes kiinnostus laantuu ja tuote unohtuu taas pitkäksi aikaa
Mietin kivaa raikasta resepti-ideaa ja katselin taas pitkästä aikaa tuota omaa luetuimpien reseptien luetteloa ja siellä kovin sinnikkäästi roikkuu mukana tämä proteiinipitoinen mustikka-rahkapiirakan ohje
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.