-. -. -. -. -. S. k. a. g. e. n. r. ö. s. l. t. i. o. u. ,. j. h. d. ä. v. m. R. p. y. K. O. M. I. C. A. N. U. G. E. L. V. Ä. T. 3. 0. 1. /. 2. (. b. c. ). H. P. Ö. d l. t l
Masutoaitemu-Riitta vinkkasi minulle skagenrörareseptistä, jossa käytettiin piparjuurta. runsas alkupala neljälle, pienet alkupalat kahdeksalle-kymmenelle
Aatto vietettiin siskon anoppilassa notkuvan joulupöydän äärellä. Tarjolla oli ihania perinteisiä jouluruokia eikä perinteisiltä jouluövereiltäkään voinut välttyä
Koka på hög värme under lock tills skalen har öppnat sig, 5-7 minuter. Cook over high heat with the lid on until the shells have opened up, 5-7 minutes. Keitä kannen alla kunnes simpukat ovat avautuneet eli noin 5-7 minuuttia
Vietin Helsingissä äiti-tytärpäivää esikoiseni kanssa. Yleensä ajoitan siellä asioimisen arki-iltaan, mutta nyt olimme lauantaihelvetissä tuhansien kirkuvien lapsiperheiden kanssa
Tänään kun oli ravintolapäivä, laitoin pop-up-ravintolan meidän piazzalle. Lappi-menu, jossa mukana siis myös Norjan ja Ruotsin Lappi ~ Pohjois-Kalotti-menu
(alkuperäinen ohje - tässä hieman muunneltuna). 1 dl punaista mehua tai vettä (itselläni oli rypäle-granaattiomena-mustaherukkamehua). 1-2 purjoa. 1 tl Dijon-sinappia. 1 dl punaista mehua tai vettä (itselläni oli rypäle-granaattiomena-mustaherukkamehua). 1-2 purjoa 200 g pakasteherneitä. 1 tl Dijon-sinappia
Ainesmäärät oli siis laitettava ”mutu”-tuntumalla. Rovaniemellä on (Paistinkääntäjä-)ravintola Monte Rosa, jonka sisustus oli aika kasaria, mutta ruoka erinomaista
kuinka mones tämmönen kuva. Katri toi eka hunajaa ja sitte rapusia. Hunaja tuli ensin ja siitä oli tarkoitus tehdä hunajakanervasaison, kanervat jo kerättynä mutta sitte saatiin ravut nii hunaja menikin ensin tillileipään
Luomukselleen voi myös antaa kuvaavan nimen smørrebrød-klassikoiden tapaan. Tumma vuokaleipä, pehmeä gorgonzola-homejuusto, salaatti, tuoreet vadelmat, köynnöskrassi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.