Skonssit, kauraiset skonssit. Kauraiset teeleivät on nopea valmistaa ja todella helppo resepti. Käytännössä ei mikään muu kuin nimi mutta kuitenkin skonssit on hieman paksumpia
Skonssit ovat aivan superhelppo ja nopea valmistaa ja lisäksi ne ovat niin superhyviä, jotta tällä ohjeella on pakko pyöräyttää skonssit kerran jos toisenkin
Skonssit ja brunssit. Skonssit maistuvat aina parhailta tuoreina, vielä lämpiminä, joten näitä ei kannata valmistaa ennakkoon, vaan tarjoilla reilusti iltapäiväteellä, jos aikainen aamu ei nappaa
M. i. n. u. l. a. m. e. ä. h. s. v. o. t. j. ,. g. c. p. -. r. k. ö. y. E. d. J. O. N. L. w. f. ". R. D. T. W. 4. 0. 2. 7. 5. 1. 3. b. V. A. H. S. I. K. (. ). /. P. z. q. '. B. F. x. G. C. t l. m m
s. a. n. o. i. H. y. l. e. ,. k. u. t. v. h. ä. p. Y. r. m. j. U. ö. N. P. M. O. d. (. K. ). V. L. g. J. S. [. ]. E. b. 1. 9. 4. 2. 0. 5. c. I. -. 3. T. d l. t l
Englantilaiset maustepäärynät1 kg päärynöitä½ l valkoviini- tai Balsamiviinietikkaa½ l omenasiiderietikkaa1 tl katajanmarjoja20 kokonaista neilikkaa3 kanelitankoa5 cm tuoretta inkivääriä (tai kolme palaa kuivattua inkivääriä)225 g ruokosokeriaPese päärynät hyvin ja anna niiden hieman kuivahtaa
V. a. s. t. p. h. d. e. u. n. g. l. i. m. f. j. k. ä. ,. o. r. M. v. y. ö. N. ". T. 2. 1. /. 4. 0. 6. 5. O. . S. L. +. K. c. A. 3. P. (. ). 7. d l. t l. c m
R. u. o. k. a. t. m. i. n. e. v. l. h. j. p. r. d. y. s. ,. A. ä. ö. J. g. M. S. D. Y. C. f. N. (. ). L. P. O. K. 8. -. 1. 2. c. =. 3. 7. 5. 0. /. V. +. Ä. T. ". t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.