Parin kuukauden blogihiljaisuuden jälkeen on aika palailla jälleen blogin pariin. Viimeisten kahden kuukauden ajan huomion on vienyt täysin joulukuussa maailmaan tupsahtanut pikkuprinssi, joten kokkailut ovat jääneet syystäkin erittäin vähälle
Tai ainakin sunnuntai brunssin. Siinä muuten kaksi vaikeaa sanaa. Skonssit ja brunssit. Olen törmännyt skonsseihin ensimmäisen kerran asuessani muutaman vuoden Englannissa
s. a. n. o. i. H. y. l. e. ,. k. u. t. v. h. ä. p. Y. r. m. j. U. ö. N. P. M. O. d. (. K. ). V. L. g. J. S. [. ]. E. b. 1. 9. 4. 2. 0. 5. c. I. -. 3. T. d l. t l
Aamiaisohjeet jatkuvat. Skonssien ohjeita on tarttunut viime aikoina silmään monessakin paikassa. Tein alla olevalla ohjeella sen mukaan, mitä mökkijääkaapissa oli
R. u. o. k. a. t. m. i. n. e. v. l. h. j. p. r. d. y. s. ,. A. ä. ö. J. g. M. S. D. Y. C. f. N. (. ). L. P. O. K. 8. -. 1. 2. c. =. 3. 7. 5. 0. /. V. +. Ä. T. ". t l
Viikonloppuisin aamupalaan kuuluu "jotain spessua". Arkena naamariin heitetään "nopeasti se jugu myslillä" ja koska siitä ei oikein mitään rentouttavaa nautintoa saa irti, tarvitaan viikonloppuisin sitä jotain extraa
Tartuin kerran kauppareissulla Mondon uuteen Ruoka & Matka -lehteen ja ihastuin. Se on virkistävä lisä ruokalehtien joukkoon, persoonallinen, nuorekas ja täynnä toinen toistaan houkuttelevampia juttuja
Kävin viime viikon sunnuntaina ystävieni kanssa Kämpin Brasseriessa kello viiden teellä. Teen kanssa tarjoiltiin erilaisia pieniä suolaisia sekä makeita leivonnaisia
Prinsessahäiden katsomossa oli myös tarjolla skonsseja. Ensimmäistä kertaa sain nämä onnistumaan. Reseptin katsoin Pastanjauhajilta ja tein pieniä muutoksia siihen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.