s. a. n. o. i. H. y. l. e. ,. k. u. t. v. h. ä. p. Y. r. m. j. U. ö. N. P. M. O. d. (. K. ). V. L. g. J. S. [. ]. E. b. 1. 9. 4. 2. 0. 5. c. I. -. 3. T. d l. t l
Skonssit ovat aivan superhelppo ja nopea valmistaa ja lisäksi ne ovat niin superhyviä, jotta tällä ohjeella on pakko pyöräyttää skonssit kerran jos toisenkin
Nypi rasva joukkoon. Tarjoa marmeladin ja kermavaahdon kanssa. Paista skonsseja 225 asteen uuninlämmössä noin 10 minuuttia, kunnes skonssit ovat kohonneita ja kauniin värisiä
R. u. o. k. a. t. m. i. n. e. v. l. h. j. p. r. d. y. s. ,. A. ä. ö. J. g. M. S. D. Y. C. f. N. (. ). L. P. O. K. 8. -. 1. 2. c. =. 3. 7. 5. 0. /. V. +. Ä. T. ". t l
Vaniljan makuiset skonssit hunajavoilla ja inkiväärilevitteellä maistuivat tosi ihanilta. Skonssien leipominen on ollut siitä saakka mielessäni, kun joulukuun BestBites -paketista paljastui purkki Ginger Peoplen inkiväärilevitettä
Viikonloppuisin aamupalaan kuuluu "jotain spessua". Arkena naamariin heitetään "nopeasti se jugu myslillä" ja koska siitä ei oikein mitään rentouttavaa nautintoa saa irti, tarvitaan viikonloppuisin sitä jotain extraa
Itse pidän näistä, joissa taikinaa on noin 1/4 litran taikinasta ja täytteenä on 1 rasia (200 g) Pirkka Kevyt appelsiinituorejuustoa. Noin 1/4 taikinasta tein pitkoja, joissa toisessa on omena-kanelimarmeladia ja toisessa tuoreita mansikoita vaniljakiisselin kera. Itse pidän näistä, joissa taikinaa on noin 1/4 litran taikinasta ja täytteenä on 1 rasia (200 g) Pirkka Kevyt appelsiinituorejuustoa. Noin 1/4 taikinasta tein pitkoja, joissa toisessa on omena-kanelimarmeladia ja toisessa tuoreita mansikoita vaniljakiisselin kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.