M. a. r. s. k. u. n. 1. -. 2. v. i. e. t. ä. o. j. h. l. ,. D. d. m. p. P. y. b. ö. K. A. (. ). q. L. g. U. S. z. T. 0. /. 8. 5. V. 4. ". Ä. 3. 7. O. J. H. w. E. ) l. d l. t l. v )
Paista pekoniviipaleet kuumalla pannulla tilkassa öljyä rapeaksi. Benedictin tai Benediktinmunat. Paista pinaattia kuumassa pannussa kunnes sen koko on noin puolittunut
ja Pan dei Morti. Pan dei Morti on alunperin pohjois-Italiasta, erityisesti Milanon alueelta. Nykyaikaan on vielä yleistä laittaa Pan dei Morti ruokapöytään Halloween-juhlan aikaan
Italiantaitoni ovat vähän heikot, luen lahjakkaasti mutten välttämättä ymmärrä kaikkia hienoja vivahteita ja viittauksia ja italiantietäjäni on viime vuosina ollut töissä vähän liian kiireinen jotta hän olisi voinut paneutua tähän hieman vähäpätöiseen asiaan kuin jälkiruokaan, vaikka hän hyvin perso makealle onkin
Palvituotteesta käänsin ratin kohti Auran Salea, mikä osoittautui sellaiseksi kaupankuvauspussiksi, että sieltä mukaan tarttui vain fariinisokeria ja suklaapatukka
Tampereen reissulta ostettiin tuollainen Pyynikin käsityöläispanimon "maistelupakki" ja kyllähän nämä erikoisoluet aina tuovat oman säväyksensä näihin syömingeihin
vohveleiden valmistusta ja sain päähäni ajatuksen paistaa monia pannun sijasta. Munat ja. VOHVELIMUNAT. Vatkaa munat ja suola sekaisin, siten että seos on tasaista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.