Soijapapuja ja suppilovahveroita intialaisittain
Ahmija
Ahmija
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 1 kanelitanko
  • 200 g keltasipulia silputtuna
  • 4-6 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 400 g suppilovahveroita (tai muita sieniä)
  • 400 g tomaatteja
  • 2 tl jauhettua korianteria
  • 2 tl jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 tl cayenne-pippuria
  • 350 g käyttövalmiita soijapapuja (tai muita papuja)
  • 1-3 tl suolaa
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta korianteria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.