Aina kun on mahdollisuus, tykkään tehdä täytekakun, sellaisen perinteisen. Naked cake on vielä testaamatta, niin paljon pidän perinteisistä täytekakuista
Aiemmin tein täytekakkupohjat periaatteella kaikkea yhtä paljon. Silläkin sain kyllä ihan toimivat pohjat, mutta löydettyäni Tarun Taikakakut-blogista sokerikakkupohjan ohjeen, olen käyttänyt sitä
Heippa. Laitan tänne nyt sokerikakkupohja-ohjeen jota itse olen mooonta vuotta käyttänyt. ) Tämä juttu kannattaa lukea jos haluat paneutua kakkupohjien saloihin tosissasi
Tämä kakku syntyi marenkikokeilujeni tuloksena. Kikherneistä syntyy näppärästi munaton marenki, joten ajattelin testata onnistuuko marenki myös papujen liemestä
Minulta on kysytty useasti ohjetta gluteenittomaan sokerikakkupohjaan. Itse en käytä koskaan sokerikakkupohjissa kohotusainetta, sillä onnistuvat mielestäni varsin hyvin ilmankin
Sokerikakkupohja on yksi perinteisimmistä täytekakkujen perustana käytettävistä kakkupohjista. Se on yksinkertainen alusta kaikenlaisille juhlakrumeluureille ja sen päätehtävä on antaa tukensa täytekakun muille mauille
Recipe in english at the end of this post. Julkaisin blogin ensimmäisten postauksien joukossa aijemmin sokerikakkupohjareseptin ilman kuvia, ja postausta oli myös luettu kohtalaisen mukavanlaisesti
Wienernougat-kakku. Tämä ohje löytyi kirjasta Unelmakakut (Ulla Svensk, Otava). Kakku oli muuten varsin herkullinen, mutta ihmettelimme kaikki tuota sokerikakkupohjaa
Tämä on ensimmäinen kokeilemani vaalea kakkupohja. Kuva ei ole mitä parhain mutta selvää siitä saa. Lisäksi se ei ollut aivan noin littana mitä kuvasta voi päätellä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.