Muffinssit saavat upean juhlailmeen sokerikreeminja nonparellien avulla. Jos tuntuu, että kärsivällisyyttä ja näppäryyttä riittää, koristeet voi näperrellä vaikkapa marsipaanista
Voitele ja leivitä irtopohjavuoka hyvin tarkoin. Jauha kuoritut mantelit ja sekoita sokerin kanssa. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele sokeri-manteli joukkoon
Kakun pintaan sivelin sokerikreemin, kakku oli reilusti kostutettu ja pakastemansikat vielä lisäsivät kosteutta,mutta hyvin pysyi kosteus kreemin avulla kakun sisällä eikä vuotanut mistään
Lisää sen jälkeen loput, ja värjää sokerikreemi tarvittaessa. Sokerikreemi. Hieman on huono omatunto kun kaikki blogiasiat laahaa, Keksipäivä jäi pitämättä ja arvonta suorittamatta
Ystäväni toivoi jotain suklaista kakkua moussetäytteellä ja koristeluun sain täysin vapaat kädet. Kuorrute on suklaasokerimassaa, jonka alla on ohut kerros suklaakreemiä
Pohjana on mehevä suklaakakkupohja alimmaisena ja ylimmäisenä. Loput suklaakreemistä pursotin kakun ympärille, sillä saa kivasti koristeet pysymään pystyssä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.