Somalialainen kana-linssimuhennos
Pinjan Herkkula
Pinjan Herkkula
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2½ dl linssejä (joko punaisia tai keltaisia)
  • 500 g kananrintaa, kuutioituna
  • 3 perunaa, kuorittuna ja paloiteltuna
  • 1 kanaliemikuutio 2 porkkanaa, viipaloituna
  • 1 sipuli, silputtuna
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl chiliä
  • 1 tl jeeraa
  • 2 valkosipulinkynttä, murskattuna
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 5. Lisää perunat ja porkkanat ja paista muutama minuutti

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.