Meillä kasvissosekeittoon kuulunut perus arkiruokavalikoimaamme jo useiden vuosien ajan - erityisesti tällaisina kylmempinä vuodenaikoina - mutta tästä viikosta alkaen se on saanut rinnalleen melkoisen kilpakumppanin
Sellaista kun noissa nuudelia myyvissä paikoissa on. Sain wokistani härkyllista ja sillä on menty. Pääasia on, että on valkosipulia, chiliä ja ehkä sipulia (salottikin, nam), niitä liemikuutioita ja tietysti nuudelia
Mulle ruoka on todella tärkeä asia elämässä ja haluan nauttia siitä vuoden jokaisena päivänä. Mun ajatusmaailmaan ei oikeastaan sovi enää ajatus ruoka on vain polttoainetta
Olen ilolla vuosien varrella huomannut, että jopa lapset jotka väittävät vaikkapa että parsakaali on pahaa, syövät mukisematta ja mielellään parsakaalista tehtyä sosekeittoa
Kokkailin viime viikonloppuna elämäni ensimmäisen kerran pinaattilettuja. Olin monesti kuullut, miten helppoja ja hyviä itse tehdyt pinaattiletut olivat, mutta silti ajattelin niitä jotenkin työläiksi tapauksiksi
Olen vihdoin saanut ruokahaluni ja samalla kokkausinnon takaisin, hiphei. Eilen tehtiinkin taas tytön kanssa yksi Anton & Antonin ruokakassin aterioista ja voi itku miten hyvää se oli
Toissa päivänä meidän taloudessa oli se ikuinen arki-illan ongelma. Tiistaina teki mieli lohta ja löysinkin Kodinkuvalehden nettisivuilta kivan oloisen ja helpon lohipastan ohjeen
Tämäkin ruoka on sovellettavissa eri tavoin, vaikkei juuri jotain tiettyä raaka-ainetta olisikaan. Kuha on (tähän kuhameemi) liemikuutioita, valkosipulia, suolaa, jotain kasviksia, jotain soijaa ja jotain kermaa
- Mittaa suureen kulhoon vesi, mihin lisäät korppujauhot sekä sipulikeittopussin. - Lopuksi lisää uunista tulleet lihapullat tomaattikastikkeen joukkoon ja syö spagetin kanssa
Pasta on todella helppo ja nopea valmistaa eli arkiruokaa parhaimmillaan . En tiedän onko ne nämä kylmemmät kelit vai mikä, mutta joka päivä tekee mieli pastaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.