Suoraan uunista lämpimiä rusinoillaja hasselpähkinällä täytettyjä pehmeitä kierrepullia. Kaikki ovat aina kehuneet äitini korvapuustejaja ne varmaan ovatkin hyviä mutta itse kun en pidä kanelista en ole koskaan osannut arvostaa niitä sen paremmin kuin paljoa muutakaan joka sisältää kanelia, tai ”kamelia” kuten edelleen sitä kutsun
Itsenäisyyspäivänä kutsuttiin kaverit kylään, katettiin telkkarin eteen maa-artisokkakeittoa, blinejä ja jälkkäriksi kahvinmakuista pavlovaa, joka oli koristeltu pähkinöillä, boysenmarjoilla ja suklaakastikkeella
( Kaurahiutaleet ja leseet sisältyvät tuohon kokonaismäärään. 400 g jauhoja. 2 rkl hunajaa. Laske lämpö 200 asteeseen, jatka paistamista n. Jyvien tilalla voit käyttää valmiita täysjyväjauhoja (jätä siinä tapauksessa vaihe 1. Muutenkin jauhoina voit käyttää mitä tahansa jauhoja, kunhan kokonaismäärä ei ylitä 700 g. )Nestettä on maksimimäärä 550 g, käytä sen takia muutama sekunti nopeudella 6 ja sen jälkeen vasta taikinatoiminto. 400 g jauhoja. 2 rkl hunajaa
Tässä sen seurana on pähkinöitä ja chilihummusta. Paahda ja rouhi pähkinät. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hummusta sekä pähkinöitä siemenkoloon
Tämä spelttileipäpohjautuu yhteen edellä mainitun kirjan reseptiin, jonka ainesosia sekä niiden määriä osittain muutin mieluisimmiksi ja jonka mutkia oioin suoriksi
Suositun Pain de Martin -blogin kirjoittajan, Martin Johanssonin juurileivontaan keskittyneen opuksen suomenkielisen käännöksen ilmestyminen oli monelle aiheesta kiinnostuneelle onnenpäivä, minullekin
Pehmoiset ja juustoiset uunivuoat ovat mitä parasta syysruokaa. Ja punajuuret mitä paras raaka-aine. Kun mukaan lisää reilusti pähkinöitä ja yrttejä, on kasassa ainekset loistoateriaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.