Hieman taukoja ollut blogissa, mutta ruokaa (ja leivontaa) tehdään joka päivä. Kuvien ottaminen meinaa vähän jäädä nälkäisten ruokailijoiden hyökätessä ruoan kimppuun, mutta parhaani teen
200g Frittimuikkuja Paista muikut voissa ja öljyssä Tarjoa lisäksi vuohenjuustoa ja poltettua sitruunaa Blogini on myös mukana Snellman kunnon Lenkkimakkara skabassa Spydärillä ja raikkaalla salsa verdellä
Puikuloita on vielä yhden spydärin verran - saa nähdä mitä niistä syntyy. Kaunis häränsilmä ei näytä onnistuvan, mutta edelliseen spydäriin verrattuna edistystä on tapahtunut
Tässä spydärissä raaka-aineina ½ pakettia nakkeja, ½ pakettia lihapullia, pieni puolikas kaali, iso sipuli, pari tupsua parsakaalia, pala kesäkurpitsaa, herkkusieniä, kirsikkatomaatteja ja fetajuustoa
Oletko ikinä koittanut pytäriisi mitään kastiketta. Testaa ihan mielenkiinnosta. Kastike pyttipannulle. 2 dl kermaa3 rkl dijoniatimjamiarosmariiniapippuriasuolaapersiljaaKiehauta kerma ja lisää sinappi
Espanjalainen spydäri Almodóvarin tapaan. Espanjalainen spydäri Almodóvarin tapaan4. Bloggareiden kuukauden ruokahaastetta vietettiin syyskuussa blogilleni niin rakkaissa Espanja-tunnelmissa ja tässä on kisan sato
Keitin sitruunamehulla maustetun spydärin päälle vielä muutaman uppomunan, ja lopputuloksena olikin kelpo ja värikäs perusruoka, juuri sopivaa rentoon sunnuntaipäivään
Paistettu ananasriisi (ja juuri näin ananaksesta tarjoiltuna) on jokaisen rantaraflan vakiosetti, sisältö aina vaihtelee vähän paikasta ja kokista riippuen, paistettu riisi kun on paikallinen spydäri
Kun ruokalajeja oli näin paljon, kukaan tuskin olisi jaksanut syödä koko spydäriä. Kun viimeksi maistoin Tillikan spydäriä, kermassa uitetut einesperunat olivat mössöä
Laita kuoppaan haluamasi määrä kasvis-sienimuhonnesta (lopun voi jättää spydäriin, sillä Hauen synttäreiden jälkeen spydäriä saattaa kaivata) ja sulje limppu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.