Autenttista Kreikka-fiilistä saat käyttämällä lammasta. Stifado eli kreikkalainen lihapata. Kreikkalaisen lihapadan eli stifadon ohje on ollut alusta asti ollut blogini suosituimpia
Seuraavaksi tärkein raaka-aine on mustat oliivit, niitä pitää vain olla. Raikkaita vihreitä salaatinlehtiä, sipulia, mustia aromaattisia oliiveja ja Fetajuustoa tuoreella oreganolla maustetussa vinaigrettessä
-. -. -. -. P. a. t. r. u. o. k. ,. e. s. i. m. ä. b. g. n. d. p. y. l. v. A. (. 4. ). ~. 6. 0. 3. 1. h. j. 2. 5. L. c. ö. K. z. H. R. S. J. T. V. ". " g. t l. d l
-. -. -. -. -. -. -. -. K. e. s. ä. l. k. a. n. t. h. d. o. m. i. r. u. p. T. v. j. ,. f. y. ö. A. (. 6. 8. ). 1. g. 2. 3. 0. 5. 7. S. P. M. V. H. N. R. ". c. G. k g. d l. t l
Nyt viime viikolla K-kaupan tarjouslehdestä osui silmään ilmoitus karitsan patalihasta. Siitä sitten lähdin miettimään isänpäivän ateriaa karitsan patalihoista, ja pitkän pohdiskelun jälkeen käytin lihat stifadoon
Piirakka on raaka-aineiltaan sopivan runsas ja monipuolinen. Pistele taikina haarukalla ja paista 200- asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Jatka paistamista noin 20-30 minuuttia kunnes piirakka on kypsä
kirsikka- / luumutomaatteja. KREIKKALAINEN VOILEIPÄKAKKU. 2-3 kurkkua (n. 3-5. Laita tarjoiluastialle 6-8 palaa leipää (riippuu astian koosta) ja levitä leipien päälle 1/3 tsatsikista. 2-3 kurkkua (n. 3-5
-. -. -. -. -. -. -. T. e. i. m. t. ä. a. r. o. k. l. s. p. n. u. R. j. ö. y. d. h. v. V. K. ,. 4. 0. g. O. M. S. L. 6. 3. c. 1. 2. /. H. (. ). P. A. 5. ) l. t l. d l
-. -. V. a. l. m. i. s. t. n. e. ä. j. r. k. u. o. p. E. d. h. y. v. N. ö. T. ,. K. (. 2. 4. c. ). P. 1. 5. 0. g. 3. ½. f. b. A. S. L. J. F. w. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.