Piti tekemäni mustikkapiirakka tuolla vanhalla ohjeella, mutta gluteenittomana, ei vaan ollut neljää munaa, tässä siis hieman pienempään piirakkaan, kolmen munan versioon
Tulevan viikonlopun kunniaksi tarjolla herkullinen gluteeniton kääretorttu. Tein myös täytteet maidottomana joten tämä kääretorttu maistuu myös vegaaneille
Anna kakun jäähtyä ja tarjoile. Avokadosta sanotaan, ettei se kestä kuumennusta ja että. kuumentanut avokadoa melko hyvällä menestyksellä (inhoan kuumennetun avokadon makua, pitää keksiä keinopeittää maku, muuten ei uppoa), sain taas idean erittäin helppoon
Ensimmäisen kakun kompastuskivi kun oli liian vähäinen makeus. Nyt äkkiä sillmät kiinni jokainen, jonka mielestä porkkanakakku on pyhä asia, eikä sitä sovi lähteä venkslaamaan suuntaan eikä toiseen
Anna kakun jäähtyä ennen kuorruttamista. Hyvien ideoiden sijaan mieleen tupsahti vain vanha sitaatti Frendeistä, ”It’s no fat, it’s no sugar, it’s no dairy…it’s no good
2 tl leivinjauhetta. Laita leivinpaperin päälle pellille ja paista uunissa 175 asteessa n. 35-45 minuuttia kunnes saanut hyvän värin. 2 tl leivinjauhetta
Toiset tykkää, että on rapeaa ja ohutta, kun taas toiset liputtavat paksun ja pehmeän puolesta. Noh, minä tykkään että pohja pysyy hyvin kasassa, on melko ohut mutta ei kuitenkaan rapsakka
Kakun makeuttajaksi ei päässyt valkoinen sokeri, vaan homman hoiti herkullinen kookossokeri. Pyöräytin tällaisen simppelin mangohyydykekakun, joka bonuksena sopii monelle allergikolle
T. e. i. n. m. u. t. a. p. ä. v. s. l. ö. h. y. k. d. r. g. o. O. j. ,. N. . J. ). R. b. (. G. 6. 5. 2. 4. 3. 0. S. P. -. A. V. 1. L. K. F. z. +. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.