Herkullisen tuhti suklaakakku, jota teki mieli syödä pala jos toinenkin lisää. Louksi kuorrutin kakun vielä suklaakermavaahdolla, mutta koska vieraat odottelivat jo malttamattomina omia kakkupalasiaan, ei kuorrutus ehtinyt jähmettyä ennen kuvien ottamista tai kakun tajoilua
Oli niin uskomattoman hyvää että ajattelin jakaa tännekkin. Koristeluun käytin reunoille kaakaojauheella maustettua kuohukermaa ja keskelle kaadoin sulatettua maitosuklaata ja ripottelin geishapaloja vielä sen päälle koristeeksi
Ohjeen löydät kuvitettuna ja selitettynä täältä. Tämmöistä kakkua olen tehnyt syntymäpäiville sekä 2 kappaletta serkkuni ylioppilas juhliin, joista toinen oli gluteeniton
Tämä kakku on pojalleni joka täyttää 12-vuotta. Hän itse toivoi kinuskikakkua. Täytteeksi laitoin itsetehtyä päärynähilloa (ohje löytyy elokuun arkistosta) ja suklaa-mascarpone täytettä
Tosin syy siihen on simppeli. Olen tässä ruokalehtiä lukiessani tullut siihen tulokseen, että aika monen joulupöydän jälkkärinä tarjoillaan muhkea ja täyteläinen täytekakku
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.