Suklaakakussa on käytetty maidotonta Plamil tummaa suklaata, joka on maultaan aika kitkerä. Mielestäni kakkuun jäi aavistuksen tuota kitkerää makua, joten halutessaan voi oman maun mukaan säädellä muiden aineksien, kuten sokerin, määrää
Liivatteeton suklaamoussekakku on samettisen pehmeä ja sopivan tuhti moussekakku. Testasin viikonloppuna ajan kuluksi uusia reseptejä ja tämä liivatteeton suklaamoussekakku yllätti positiivisesti
Edessä vasemmalla lohipiiras, keskellä passionkakku ja takaoikealla suklaamoussekakku. Vain leivän leipominen ilman gluteenia vaatii enemmän kokemusta ja mielikuvitusta
Ajatuksissani on ollut valmistaa enenevässä määrin liivatteettomia kakkuja. Kakuissa käytän useimmiten suklaata, mikä mahdollistaa liivatteen poisjättämisen, koska se jähmettyy kylmetessään ja näin hyydyttää kakun kerroksia
M. i. k. ä. s. e. n. p. a. r. m. o. y. l. h. u. I. t. N. -. b. g. K. j. ,. v. ö. d. w. T. S. P. 2. 0. D. 1. (. ). L. V. /. 3. ♥. B. C. c. f. '. H. ) l. d l
Tämä unelmainen suklaamoussekakku valmistettiin tämän vuoden rapujuhliin. Rapumestarimme Pekka ja Tiina valmistivat taas maan parhaita rapuja joiden keitto-ohjeen löydät täältä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.