Erilaiset versiot suolaisista piirakoista ovat ikisuosikkeja tarjottavaksi monessa tilanteessa. Hyvistä raaka-aineista tehty suolainen piirakka on kuitenkin maultaan melkein voittamaton, joten piirakoita tulee väsättyä sittenkin aika usein
Itsetehty kaalilaatikko on paras kaaliruoka mitä tiedän ja näin ollen se kuuluu ikisuosikkeihin. Tällä vuosien varrella sorvatulla ohjeella tehtynä se maistuu myös pojalle joka ei muuten pahemmin kaalilaatikosta välitä
Toiset tykkää, että on rapeaa ja ohutta, kun taas toiset liputtavat paksun ja pehmeän puolesta. Tässä olisi siis sellainen pohja, ja gluteeniton vieläpä
Minusta paras ja pehmein pulla tulee juurikin veteen ja öljyyn tehtynä. Sekoita vesi, kuivahiiva, kananmuna, sokeri, suola, kardemumma, öljy ja 7 dl vehnäjauhoja. Leivo pulliksi, kohota valmiita pullia toiset 30min voitele ja paista 225'c n. Usein leivon myös välikohotuksen jälkeen pullat valmiikiksi, kohotan 40min -> voitelen ja ja paistan. Kohotan melkein aina pullat uunissa 50'c jos teen yhden peltillisen vain ja kohotuksen jälkeen käännän uunin 225'c ja jatkan paistamisella n
I. h. m. i. s. l. ä. o. n. u. r. j. a. t. e. k. y. p. N. ,. g. ". v. E. K. P. ö. T. Ä. M. O. A. V. L. S. U. R. H. -. 4. 5. d. 2. 0. 1. /. (. B. å. ). c. 7. 3. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.