R. a. k. s. t. n. u. o. r. e. l. i. p. ä. P. h. m. j. J. d. y. v. ,. ö. 1. 0. %. T. g. M. L. S. H. (. ). K. V. 6. N. +. 3. 7. °. C. 2. 5. -. I. A. O. F. c
En vain ollut saanut maistettavakseni riittävän huolella valmistettua kasvipohjaista ruokaa. Maistuvuuden nimissä, en suosittele kasvisten kypsentämistä ihan mössöksi, paitsi jos on tarkoituksena tehdä muussia tai sosekeittoa
Saapas nähdä milloin kiireet hellitää ja ehdin blogiakin alkaa taas aktiivisemmin päivittämään. Monia herkkuja syntyy, mutta ne ei kuviin asti ehdi päästä
Tämä ihana kakku on siis vegaani, eli samalla myös maidoton, gluteeniton ja kaiken lisäksi suht terveellinen (ei valkoista jauhoa tai sokeria) ja vieläpä herkullinen
V. ä. l. i. p. a. t. o. v. y. k. s. r. e. n. j. h. N. d. ,. m. u. g. U. (. ). -. f. ö. E. 4. R. b. K. P. S. M. 2. 1. +. L. 8. 0. 3. O. 5. T. 6. A. d l. t l
O. s. a. l. i. t. u. n. H. k. j. C. p. o. ä. r. e. m. K. h. T. v. ,. I. ö. J. d. y. M. ). (. D. V. P. 2. 1. /. S. L. Ä. 3. 0. A. Y. ~. a l. t l. d l. m i
Tykkään niiden helppoudesta, raikkaudesta ja variointimahdollisuudesta. Tällä kertaa päädyin maustamaan puuroni nutellasta inspiroituneena hasselpähkinävoilla ja -maidolla sekä raakakaakaojauheella
Toki silläkin saa harvakseltaan herkutella ja senkin resepti löytyy blogistani täältä. Tämä ei ole pakollista, mutta liottaminen helpottaa niiden hienontamista ja kaiken lisäksi se auttaa kehoa sulattamaan pähkinät tehokkaammin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.