Suklaan ja vaniljan makuinen raparperipiirakka sulaa suuhun!
Saaranlautasella
Saaranlautasella
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 10 kpl ohuempia
  • raparperin varsia
  • 2 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 3 dl Sunnuntai
  • kakkuvehnäjauhoja
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 4 rkl sokeria
  • 150 g huoneenlämpöistä voita
  • 2 rkl kylmää vettä
  • vuokasprayta
  • 1 prk Viola vanilja
  • tuorejuusto (200 g)
  • 2 kananmunaa 2 tl vaniljasokeria
  • Paista piirakkaa noin
  • 45 minuuttia kunnes se on kypsä.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.