Aloita keittämällä sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaisesti. 200g sushiriisiä. 200g sushiriisiä. Sushikulho on täydellinen ruoka sinulle, joka et jaksa rullailla susheja
Keitänkin aina kerralla koko sushiriisipaketin. Eri riisimerkeillä on vähän erilaiset keitto-ohjeet, mutta olen tykästynyt tähän Hakumaki sushiriisiin, joka huuhdellaan kylmällä vedellä useaan kertaan ennen keittämistä
Neliönmuotoiset suupalat myös näyttävät melko näppäriltä cocktailpöydässä. Sushipalat tehdään asettamalla päällekäin noriarkkeja, sushiriisiä ja kahta vegaanista täytettä, jotka imitoivat perinteisempiä kalatäytteitä
Tekeekö kenenkään muun mieli syödä näin syksyllä värikkäitä asioita. Hedelmät toimivat todella hyvin sushiriisin päällä ja maku oli hyvin tasapainoinen
Valmista sushiriisi. Sushiriisi. annos sushiriisiä. 2 dl japanilaista sushiriisiä tai puuroriisiä. Kaada riisi isoon kulhoon ja huuhtele, kunnes vesi on kirkasta
tässä vaan mielikuvitus on rajana. Sushin tekemiseen tarvitaan lähinnä sushimatto, sushiriisiä, merileväarkkeja, täytteitä ja ainakin mun tapauksessa kärsivällisyyttä ja aikaa
Sushivillitys on sitkeästi pitänyt pintansa, vaikka viimeaiokina onkin jo puhuttu, että sushi ei ole enää se juttu vaan esimerkiksi havajilainen poke, eli tietyllä tavalla marinoitu kala lisukkeineen, olisi seuraava innostuksen kohde
Onneksipa sain Samuelille tällä viikolla parhaan mahdollisen lapsenvahdin mun työpäivien ajaksi, joka teki mulle vielä ruuankin illalla ja Laura taikoikin siis meille mun elämäni ensimmäisen sushi bowlin ja se oli sitten menoa
Päätin mennä sinne, minne nenä näyttää, ja syödä ja ylipäätään tehdä sitä, mitä mieli halajaa. Eilen oli kuitenkin niin mukavasti ylimääräistä aikaa käsissä, ettei ollut mitään syytä turvautua lähisushilan antimiin - eipä siis muuta kuin pitkästä aikaa kädet sushiriisiin ja rullaushommiin mars
Olen jättänyt pois sellaiset japanilaisessa keittiössä leimalliset ja tärkeät ainekset kuten esimerkiksi natto eli käyneistä soijapavuista tehty tahna, mitsuba-persilja, taro-peruna tai lootuksenjuuri, koska niitä on Suomessa vain harvoin tarjolla ja erityisesti Helsingin ulkopuolella ei juuri koskaan
Korianteri - Aasialaista ruokaa suomalaisessa keittiössä
Leikkaa neliön muotoisesta arkista kulmat pois niin, että arkki mahtuu pyöreän tortillan sisään. Maustettua sushiriisiä (sushiriisi + riisietikka + sokeri + suola)
Sormisushit elinigiritSushiriisipallojen muotoilu onnistuu hyvin käsin. Vain mielikuvitus on rajana, mutta me vasta-alkajat aloitimme turvallisesti kurkusta, porkkanasta, paprikasta ja avokadosta
Olen monta kertaa tiiraillut Just One Cookbook -blogin Namin sushiohjeita ja ajattelin että nyt kokeilen vihdoinkin noita "väärinpäin" rullattuja susheja
Levitä sumeshia täytettä levän päälle alareunasta alkaen. Pastanjauhantaa-blogissa, jossa käytetään perinteisiä sushin raaka-aineita eli riisiä, etikkaa ja raakaa kalaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.