Herkullista sunnuntainjatkoa, meillä alkaa nyt sunnuntai-illan leffahetki. Uhkasin ja lupasin, että palailen kertomaan koekeittiömme tämänpäiväisiä testauksia
Ei kuulosta ihan heti ihastushuutoja herättävältä, mutta kun oli kerran mahdollisuus testata ja kenties samalla päästä yli niiden ankeiden koulumuistojen, joissa ruoka oli siinä pahiksen roolissa, niin astelin rohkeasti yläasteen ruokalaan
N. a. m. ,. o. l. i. p. s. h. y. v. ä. T. t. e. d. n. u. E. k. ö. j. r. K. 1. 0. H. R. b. g. P. c. f. -. 3. 5. /. 6. (. ~. 4. ). 2. 8. w. M. S. L. J. O. V
T. ä. m. o. n. v. i. e. p. s. t. a. u. P. l. k. h. d. g. ö. ,. r. y. A. j. M. R. /. -. (. =. ). E. “. ”. V. '. K. H. 3. 7. 5. ½. 1. 4. 2. L. c. C. 0. 9. J. S. O. d l. r k. p r. c m. t l
P. e. r. j. a. n. t. i. k. u. s. h. m. p. T. o. l. d. ä. g. ,. y. E. v. H. K. ö. N. b. z. M. /. w. f. O. |. 4. -. 5. 1. (. 2. °. ). 3. Y. A. V. L. S. 8. 0. I. c. R. J. F. 6. %. 7. *. B. @. d l. t l
Olen myös huomannut, että jos tahnojen antaa maustua yön yli, maistuvat ne vielä paremmalle. Kasvissyöjä ystäviemme luona tulee usein syötyä erilaisia tahnoja
NAM. Yleensä kannattaa yhdistellä hiukan erilaisia lihoja niin saa mukavaa makua ruokaan. Pataruoan voi hyvin valmistaa jo edellisenä päivänä ja uudelleen lämmittää seuraavana
N. o. n. i. k. t. r. e. s. p. j. ä. a. l. V. H. m. y. h. d. u. (. v. ö. ). U. M. T. ,. J. K. I. 1. 3. 0. g. 2. R. A. S. L. 4. ". -. 5. P. 8. 6. O. z. E. t l
S. a. i. n. s. y. t. ä. r. l. h. j. k. o. p. e. T. K. u. m. v. ". H. (. F. g. C. d. b. ). ,. /. E. -. A. f. ö. L. I. M. P. 2. 0. 5. 1. c. 4. 3. J. V. U. 8. N. G. d l
T. ä. s. e. r. n. p. i. v. m. t. ,. a. u. k. o. j. l. ö. h. S. y. K. D. R. f. (. ). g. E. O. -. M. d. L. b. N. Y. H. J. V. ". 1. 4. 0. 2. P. I. t l. d l
Jatka kypsennystä noin viitisen minuuttia ja lisää sen jälkeen joukkoon vielä tomaattipyre. Olipa nimittäin vielä tältä vuodelta jäänyt julkaisematta yksi kelpo resepti, joka sopii mun mielestä vallan mainiosti vastaanottamaan uutta vuotta
J. a. m. i. e. O. l. v. r. n. k. p. s. t. u. o. y. d. ä. ,. h. …. R. ö. 3. 0. j. H. K. M. ”. 4. b. f. 2. g. 1. c. 5. P. L. A. V. 6. S. T. (. ). E. t l. d l. m i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.