A. m. e. r. i. k. a. l. s. t. u. o. v. ä. y. ö. n. h. ,. j. P. p. f. c. d. N. -. T. V. L. K. O. S. U. E. I. 3. /. 4. 1. 0. g. 5. 2. (. ). M. C. R. H. W. b. w. x. q. 6. 7. °. F. G. 8. 3 l. t l. d l
B. l. o. g. i. n. t. ä. y. e. k. a. s. v. u. A. m. J. r. h. j. N. ,. p. b. (. ö. ). d. O. E. L. -. K. ". T. S. c. f. P. Y. G. &. 1. 8. 5. 0. M. V. 2. 3. /. 4. C. 6. x. I. F. €. Ä. R. Ö. D. w. U. H. '. z. W. q. d l. c l
Päädyin siis käyttämään kakussa Nutellaa javalkosuklaata. It says on the Nutella jar, that it is hazelnut spread but I've never tasted anything but chocolate in Nutella (I remember, when we tasted Nutella for the first time with my friend in Cologne, at Frau Meyer's Zimmer Frei
Vuoden kaikki juhlat pyörivät ihanasti samaa rataa, ja olen omasta mielestäni kertonut niistä jo niin paljon, kuin niistä on kerrottavaa - olkoonkin, että jokainen juhla on uniikki
Avokki latasi jo etukäteen paineita niskaan mainostamalla kuinka Ranskassa kaikki leivonnaiset on niin extra upeita että siellä on tottuttu näkemään pöydässä astetta parempia herkkuja
Juon useasti kahvilassa chocolate mocha-nimistä suklaakahvia ja nyt ajattelin kokeilla itse tehdä tästä valkosuklaa versiota ja voi pojat kun oli hyvää
E. r. e. h. d. y. i. n. k. a. t. s. o. m. ä. p. v. L. l. -. j. ,. u. ). C. c. O. 2. 5. 0. g. 3. 1. V. ö. S. P. 4. R. K. 6. 8. I. M. &. T. ♥ L. d l. t l
Leivoin viime viikolla näitä Pullahiiren suklaakuppikakkuja Kaffilaan. P Resepti on ihanan helppo ja kakkutaikinaa tehdessä pärjää yhden kulhon taktiikalla
Keksit pursuavat suklaataja ne ovat ihanan pehmeitä, paksujaja hieman sitkeitä. Keksejä tehdessä on tärkeää ottaa keksit ajoissa pois uunista niin ne pysyvät pehmeinä eikä niistä tule kuivia ja kovia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.