Suosituimmat reseptini: Kasvispakorat
Garam Masala
Garam Masala
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 sipuli 1 peruna Kourallinen tuoretta korianteria
  • 1 dl besania eli kikhernejauhoa
  • 2 rkl rawaa eli mannasuurimoita (jos haluaa pakoreista rapeita)
  • Ripaus asafoetidaa (hing eli hajupihka)
  • 1 tl chilijauhetta
  • Maun mukaan suolaa
  • Tarpeen mukaan vettä
  • 2-3 dl öljyä uppopaistamista varten
  • 1 sipuli Kourallinen tuoretta korianteria
  • 2/3 dl besania eli kikhernejauhoa
  • Ripaus asafoetidaa (hing eli hajupihka)
  • 1/2 tl chilijauhetta
  • Maun mukaan suolaa
  • Tarpeen mukaan vettä
  • 2-3 dl öljyä uppopaistamista varten

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.