K. a. n. t. r. j. o. u. s. e. i. p. ä. ö. y. d. T. v. k. f. l. H. U. N. A. J. I. S. E. B. R. O. L. F. 6. b. 4. h. (. ). m. 2. 0. ,. P. 5. -. Ä. Y. 1. 3. g. V. 8. d l. t l
S. u. n. t. a. i. o. s. e. r. k. l. j. p. ä. v. V. m. y. d. ,. J. h. R. I. K. 1. g. b. f. (. ). M. 4. z. F. C. T. c. P. L. 3. 0. 2. ö. N. 6. U. a l. k g. d l
Säilöntä on jatkunut viime päivinä ja jatkuu edelleen. Tänään kuivasin eilisen suppilovahverosadon. Aikaisemmin keitin marja-aroniahyytelöä ja omenachytneyn
Herkullinen kanaruoka muuntuu kätevästi myös helpoksi one pot-pastaksi arkeen tai viikonloppuun. Igorin kana on jo klassikoksi muodostunut parin vuoden takainen somehitti, joka sai alkunsa Peggyn pieni punainen keittiö-blogin reseptistä
Ohje on supersimppeli. Tämän helpommin ei voi keksien teko enää tapahtua. Kyseessä on kahden raaka-aineen cookiet, joihin olen hiljattain törmännyt useampaankin otteeseen sekä koti-, että ulkomaisissa ruoka-/paleoblogeissa
Tuliset kanansiivet ovat ehkä yksi lempparini kanaruokien joukossa. Kuten aiemminkin olen todennut, luun vieressä se liha vaan sattuu olemaan paljon maukkaampaa ja mehukkaampaa kuin rintafileessä
Olin vuosia luullut tekeväni risoton teknisesti oikein. Tai ehkä olenkin, sillä luultavimmin sitäkin valmistetaan Italiassakin vähän muunneltuina versioina
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.