Supersuklainen ylioppilaskakku
Täykkäri
Täykkäri
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 915 g Kermaa
  • 180 g voita (sulata)
  • 2 dl maitoa
  • 6 munaa (lisää maito ja munat voisulaan)
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl kaakaojauhetta
  • 5 dl sokeria
  • 3 tl leivinjauhetta
  • 3 tl vaniljasokeria (sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan)
  • 120 g tummaa suklaata rouhittuna (lisää taikinaan)
  • 3 dl vahvaa kahvia (laita 2 mitallista kahvia yhtä kuppia kohden eli tee tuplavahvuudella)
  • 2 tl sokeria
  • 1 dl maitoa
  • 300 g maustamatonta tuorejuustoa (notkista vatkaimella)
  • 1½ dl vahvaa jäähtynyttä kahvia (laita 2 mitallista kahvia yhtä kuppia kohden eli tee tuplavahvuudella)
  • 1½ rkl sokeria (lisää kahvi ja sokeri tuorejuustoon ja vatkaa hyvin sekaisin)
  • 7½ dl vispikermaa (vaahdota. Valuta tuorejuusto-kahviseos kermavaahtoon)
  • 450 g tummaa suklaata (sulata ja sekoita täytteeseen)
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa (notkista vatkaimella)
  • ½ dl vahvaa jäähtynyttä kahvia (laita 2 mitallista kahvia yhtä kuppia kohden eli tee tuplavahvuudella)
  • ½ rkl sokeria (lisää kahvi ja sokeri tuorejuustoon ja vatkaa hyvin sekaisin)
  • 2 dl vispikermaa (vaahdota. Valuta tuorejuusto-kahviseos kermavaahtoon)
  • 150 g tummaa suklaata (sulata ja sekoita täytteeseen)
  • 1/4 dl vispikermaa (kuumenna kattilassa kiehumispisteeseen, ota pois hellalta)
  • 65 g maitosuklaata (sekoita suklaapalat kuumaan kermaan ja sekoita lusikalla tasaiseksi)
  • 3/4 dl vispikermaa (kuumenna kattilassa kiehumapisteeseen, ota pois hellalta)
  • 130 g maitosuklaata (sekoita suklaapalat kuumaan kermaan ja sekoita lusikalla tasaiseksi)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.