J. o. k. a. i. s. e. n. t. p. r. u. h. y. v. ä. l. m. K. ö. j. -. O. d. ,. A. S. T. I. E. P. U. L. 1. 2. ½. g. c. 3. Y. 5. N. f. 4. ¼. M. 8. b. 0. t l. d l
Pilko maitosuklaa pieniksi paloiksi ja kääntele suklaapalat taikinan joukkoon. Laita pellille taikina paloja (huom tarpeeksi kauas toisistaan koska keksit leviävät uunissa)
Tässä siis teillekin helppo ja yksinkertainen ohje maukkaan lihakastikkeen tekemiseen. Hmm, mitäs kaapista löytyy, joten voitte vapaasti lisätä kastikkeeseen esimerkiksi paprikaa tai muuta kaappien kätköistä
Kastikkeen kuuluu saada värinsä ruskistamisesta, ei fondeista tai muista vippaskonsteista. Teen ruskeaa kastiketta tooooodella harvoin, mutta silloin kun siihen iskee himo, sitä on aivan pakko saada
- Ruskista lihapalat kuumalla paistinpannulla voissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan tai pataan. Vaihtelun vuoksi tällä kertaa palapaisti valmistui pehmeän kermaiseen ja tomaattiseen kastikkeeseen
Suihkaise pohja ja reunat vuokasprayllä tai voitele kevyesti muulla rasvalla. Vatkaa pehmeä voi ja sokerit keskenään kulhossa sähkövatkaimella vaaleaksi kuohkeaksi vaahdoksi
Usein kuivatut sienet nesteytetään ja käytetään tuoreiden tapaan, tässä sen sijaan jauhoin sienet jotta ne luovuttaisivat täyteläisen makunsa hirvenlihalle
Sulata piirakkataikina ohjeen mukaan. Kauli jäähtynyt taikina sopivan kokoiseksi, ja painele se sen jälkeen voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.