Viimeinen puolitoista viikkoa on eletty varsin uuvuttavia aikoja. Varmasti jokainen vanhempi toivoisi, että omat lapset pysyisivät terveinä, eikä flunssia kummempia juttuja tulisi, mutta eihän se aina niin mene
Suomalainen ruoka ei ole minulle pelkkää perinneruokaa, koska olen nykyajan ruokabloggaaja ja sitä kautta olen kehittynyt hyvinkin ruoka- ja tuotemerkkitietoiseksi
Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi toisessa astiassa. Nyt nasahti kerrasta napakymppi. Tämä kakku osui siis niin täydellisesti meikäläisen makunystyröihin, että harvoin ihastun näin kovasti
Ajatus raparperipiirakasta oli kuitenkin totaalisen ylitsepääsemätön ja kun lopulta muistin viime kesänä pakkaseen säilömäni raparperinpalat, saattoi tuo ajatus siirtyä myös toteutukseen
Aino vinkkasi minulle, että proteiinijauhon käyttö tuorepuurossa toimii myös yllättävän hyvin. Käytän itse säännönmukaisesti Alpron maustamatonta jogruttia nesteenä, mutta mikä tahansa muukin jogurtti toimii
nämä lisukkeet antoivat kivaa meksikolaista vivahdetta tälle padalle. Olen heikkona meksikolaisiin makuihin, kaikki missä on limeä, avokadoa, juustoa, ranskankermaa, maistuu minulle erinomaisesti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.