Vaikka kannessa lukee vain yksi nimi, pelkästään uusinta keittokirjaa, vähän kompelösti suomennettua Jamien Fiilisruokaa -kirjaa (Jamie’s Comfort Food) on ollut tekemässä kaikkiaan kahdeksantoista kirjoittajaa, kuvaajaa, ruokatiimin ja ravintotiimin jäsentä sekä tietenkin vielä kustannustoimittaja
-. -. -. -. -. -. -. T. ä. m. o. n. v. i. e. p. s. t. a. u. P. l. k. h. d. g. ö. ,. r. y. A. j. M. R. /. (. =. ). E. “. ”. V. '. K. H. 3. 7. 5. ½. 1. 4. 2. L. c. C. 0. 9. J. S. O. d l. r k. p r. c m. t l
Rakastan sushiaja olen ahkerasti ravannut Tampereen sushi-rafloissa. Koska sushia voi tehdä kotona helposti ja suht edullisesti, voin onneksi nyt säästökuurinkin aikana herkutella sillä, jee
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. S. u. s. h. i. o. n. y. v. ä. K. p. a. e. l. r. m. t. R. I. j. k. ,. (. M. d. ). H. 6. 0. P. N. J. ö. L. w. b. T. Y. g. W. G. 2. 5. A. 4. 1. V. O. 3. /. i l. d l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. P. e. r. j. a. n. t. i. k. u. s. h. m. p. T. o. l. d. ä. g. ,. y. E. v. H. K. ö. N. b. z. M. /. w. f. O. |. 4. 5. 1. (. 2. °. ). 3. Y. A. V. L. S. 8. 0. I. c. R. J. F. 6. %. 7. *. B. @. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. u. n. e. k. a. r. m. i. s. t. o. h. ,. y. ä. j. p. J. l. v. d. N. ö. P. L. O. Y. S. g. 2. 5. 0. 1. 7. (. ). w. b. +. V. Ä. H. T. A. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. S. u. s. h. i. o. n. l. e. m. p. r. k. a. T. ,. t. ä. y. d. j. ö. v. M. A. (. ). P. R. N. w. b. W. Y. K. B. 3. 2. 5. 0. g. 1. /. V. L. E. J. ". d l. t l
DNo, eilen oltiin kylässä ja siellä maistoin Hellapoliisinohjeella tehtyjä Mars-riisimuroja. Lupasin että tehdään suklaamuroja niin sittenmalttoi lähteä kotiin ja olikin kovasti apuna
Pikakypsennyksen jälkeen tein lehtikaalille marinadin wasabi-tahnastajasoijakastikkeesta. Kun vesi kiehuu, sekoita kerran pohjia myöten, sammuta levy ja jätä riisit hautumaan
Asettele kalaviipale munakupin pohjalle, siisti reuna tasaiseksi. Koristele pienellä sitruuna- tai limettiviipaleilla tai paahdetuilla seesaminsiemenillä
-. -. -. -. -. -. -. -. -. Y. s. t. ä. v. ,. j. o. l. e. n. u. a. i. p. D. m. k. h. d. y. r. J. K. M. ). T. 2. 0. c. P. 1. 5. g. 7. S. (. V. F. 4. L. 3. b. ö. z. I. d l
-. -. -. -. -. -. -. M. u. n. t. ä. y. i. s. e. h. d. o. m. a. k. l. p. j. K. ,. v. r. V. f. S. I. J. ö. E. P. N. (. ). 4. 5. 3. 1. 0. g. 2. 7. c. F. R. Y. Ä. T. A. L. H. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. A. l. k. a. v. r. m. n. i. t. u. j. o. s. ä. p. e. ). M. h. ,. y. T. ö. H. á. b. g. Y. J. O. S. "
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.