Blogitauko venähti jälleen valitettavan pitkäksi. Paljon olisi blogattavaa, jos joku vaan naputtelisi ohjeet ylös ja lisäilisi kuvat kameralta koneelle
Beef Bulgogi, klassikko koreasta, eikä suottaBeef Bulgogi on lukemani mukaan korealainen klassikko. Mutta juttuna on tässä mielestäni kunnolla ja oikein paistettu liha
Rekkakakku projektissa oli ajatuksena tehdä mahdollisimman tarkka kopio Blue Gargon rekasta muistuttamaan 60 vuotta täyttävää sankaria työurastaan saman työnantajan palveluksessa
Rospuuton parhaita puolia on vähintään epävirallinen lupa nauttia täyteläisistä ruokalajeista. Kuten possunkyljyksistä, jotka haudutetaan kermassa mureiksi ja maukkaiksi
Pala Tarte Tatinia lautasella. Pitäisi varmaan opetella valokuvaamaan. Ensimmäisen kerran maistoin Tarte Tatinia jossain ravintolassa, enkä oikein pitänyt siitä
Pienet kinuskiset punaherukkapavlovat. Kesän viimeiset punaherukat odottivat jääkaapissa käyttöä. Muistin pakkasessa olevat valkuaiset ja koska kaapista löytyi vielä cookie dough-leivoksista ylijääneitä kermakarkkeja, halusin koittaa tehdä niistä jotain
Instagramista tekilab nimimerkkiä seuraamalla, eli minua, olet varmaan nähnyt useat kuvat susheista. Facebookin muistot kertoivat, että kaksi vuotta sitten pohdin kovasti miten en sisäistä sushien hienoutta
Viime kesänä pystytettiin jättimäinen Marilyn -patsas Chicago Tribunen pääkonttorin eteen ja paikalliset eivät kuulemma tykkää yhtään kun tyhmät turistit käyvät valokuvaamassa Marilynin hameen alla
Ruuanlaitossa rautapata on jälleen ollut kovassa käytössä. Siitä toisella kertaa, mutta jo tässä vaiheessa talvea muistuttelen itseäni ja teitä, että ottakaa pakastimen sisältö käyttöön
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.