G. u. m. b. o. n. l. t. r. k. a. e. i. v. s. j. p. ä. ,. d. h. M. g. J. y. N. ö. ". ). R. f. w. T. '. S. -. x. (. é. A. O. K. H. E. L. V. c. z. 2. 5. 3. 0. 4. 1. /. P. 6. 7. 8. k g. d l. t l
P. i. k. u. m. e. h. n. o. l. s. a. v. t. (. ). ,. M. p. j. A. d. y. b. E. ä. r. K. T. -. ö. g. J. 6. 8. f. 1. /. 2. 0. 5. c. L. S. R. H. 3. V. 4. B. C. 7. D. 9. F. G. I. x. N. O. '. w. Y. U. Ä. W. Z. i l. t l. d l
Jos kirjoittaisin kirjan, ihan oikean, siinäkään tuskin kiroiltaisiin. Vaikka kirjoittaisin hahmoni miten kiperään paikkaan tahansa - uppoavaan laivaan tai Saukin ja pikkuoravien konserttiin - niin ei luultavasti sittenkään
K. ä. v. i. m. e. t. o. r. s. a. n. O. y. d. k. u. G. j. ö. l. h. p. ,. c. -. N. S. H. P. g. J. A. (. ). R. b. M. E. Y. 8. 0. f. 1. 5. x. 2. 3. T. U. z. L. /. 4. C. D. ½. V. B. d l. t l
Kun joulukuussa ahmii liikaa suklaakakkua kaakaota ja muita herkkuja, niin välillä on hyvä keventää. Näiden jälkeen ähky laskee ja sitä nukkuu taas yönsä hyvin
Kun joulukuussa ahmii liikaa suklaakakkua kaakaota ja muita herkkuja, niin välillä on hyvä keventää. Näiden jälkeen ähky laskee ja sitä nukkuu taas yönsä hyvin
Igorin kana on kerännyt kiitosta sekä ylisanoja ympäri blogimaailmaa ja kotikeittiöitä. Ainostaan suolakurkkuja pilkoin mukaan kaksin kappalein ja broilerin rintafileet pienin paloiksi ja maustoin savupaprikalla ja suolalla
Pyörittele taikinasta pieniä palloja leivinpaperoidulle uunipellille (taikinasta saa hyvin tehtyä myös pötkön käsin tai leivinpaperin välissäja leikattua sen paloihin, jotka sitten pyörittelee palloiksi)
Paista pannulla kunnes alemman tortillalevyn alapuoli saa väriä ja juusto levyjen välissä sulaa. Pääsin nimittäin Blogiringin kautta testaamaan SantaMarian texmex-maailman uusinta tulokasta luomutortillaa sekä luomusalsakastiketta ja -mausteseosta
) ja sopivasti tein, mulla kun on muitaki kakkuja huomiseksi tulossa. Siinä se eilen väänty samalla päivän päätteeksi, kun sain pohjat paisteltua jamassoja värjättyä pinkin eri sävyihin
- Kaada päärynänpuolikkaat tölkistä siivilään että niistä lähtee suurin osa nesteistä pois. Alimpana oli rahkakerros, välissä päärynän palat ja päällisosa vielä kermaviilistä
Sen lisäksi tortillojen välissä on myös porkkanaa, punakaalia ja pinaattia. Tuore pinaatti värjäsi tortillataikinan heleän vihreäksi ja väri säilyi niissä kohtuullisesti paistamisen jälkeenkin
Alla olevassa kuvassa seos kiehuu jo melko suurilla kuplilla ja on saanut väriäkin jo. Jos nokare kiinteytyy ja siitä pystyy muovailemaan pallon sormien välissä, on seos valmista
Leikkaa suurimmat viipaleet puoliksi. Dippaa bataattiranskiksia soijakastikkeeseen. Käännä viipaleet ainakin kerran suunnilleen paistamisen puolessa välissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.