Joko olet tutustunut sousvide -kypsennykseen. Yksinkertaisuudessaan sousvide –menetelmä on nerokas. Vasemmalla sousvide -menetelmällä ja oikealla perinteisillä menetelmillä valmistettuja raaka-aineita
Entrecote onnistuu toki grillissä ilman sousvidetäkin. Vakumoi pihvit jokainen omaan pussukkaansa ja aseta sousvidehen 54,5 -asteeseen noin kahdeksi tunniksi
Flank steak on parhaimmillaan mediumina ja siksipä se sopii mainiosti sousvide kypsennykseen, jossa ruokaa kypsennetään pitemmän aikaa matalassa lämmössä vesihauteessa
Nyt jouluna saamani Sansairen tasalämpökypsennin, jonka blogiystävämme nimesivat laavalampuksi on puhissut monta kertaa viikossa talouden suurimmassa kattilassa, välillä pari kertaa päivässäkin
T. e. i. n. t. o. s. a. v. k. l. p. u. ä. ,. j. m. r. S. y. d. K. h. 2. 0. g. 5. 1. ½. -. 3. P. ö. L. V. A. (. Ø. c. ). 8. /. 7. 4. M. 6. Y. N. I. H. d l. t l
Lehtikaalta ja muita vihreitä yritän ujuttaa reilusti kerran päivässä ainakin yhdelle aterialle. Nykyään – melkein kahden vuoden opettelun jälkeen – minulla on jo tuttuja turvallisia täysin vegaanisia go to -reseptejä hihassa nälkäkiukun varalta
Kahvikiiseli, (Juu, luit oikein, eikä tässä ole mitään kirjoitusvirhettä. Kiisseli oli ennen vanhaan KIISELI, yhdellä ässällä), on ihan saman makuista, mutta rakenteeltaan pehmeää
Miten maailmassa voikaan olla niin paljon leivonnaisia, joita en ole ikinä tehnyt saati maistanut. Hieman nolottaa myöntää, mutta empanadakset kuuluvat juuri edelliseen kastiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.