SYDÄNSIMPUKKAA SITRUUNAISESSA  KANTTARELLIKERMASSA JA RUMMOPASTAA 4:lle
Saaranlautasella
Saaranlautasella
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kilo sydänsimpukoita tai muita pieniä simpukoita
  • 50 g voita
  • 4 kevätsipulia pilkottuna
  • nippu parsaa 1 sentin paloina
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1-1 ½ dl valkoviiniä (itse päädyin Gazzeraan, pinot grigioon,
  • luomuviiniin)
  • 3 dl vettä
  • 1 kanafondi kuutio
  • 200 g kanttarellituorejuustoa
  • 2 (luomu) sitruunaa, joista toisen kuori raastettuna
  • 2 dl kuohukermaa
  • 200 g miniluumutomaatteja/miniterttutomaatteja
  • ½ nippu persiljaa hienonnettuna
  • 300-350 g Rummo spagettia eli noin 80-100g kuivapaino/ruokailija, valmiiksi keitettynä (löytyy myös gluteenittomana)
  • ja miksi Rummoa, no koska se on vain niin hyvää!

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.