Syksyn suosikkikakku, puolukka-mascarpone- ja kinuskivaahdolla (gluteeniton)
PiparkakkuAkan kyökki
PiparkakkuAkan kyökki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Kinuskivaahto
  • 2, 5 dl fariinisokeria
  • 2,5 dl vispikermaa
  • 0,5 tl vaniljasokeria
  •  
  • Puolukka-mascarponetäyte
  • 3 dl puolukoita
  • n. 1,25-1,5dl hienoa sokeria
  • 2,5 dl vispikermaa
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 liivatelehteä muutama rkl vettä liivatteen liuoittamiseen

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.