Lohi maustui tällä kertaa inkiväärihunajavalmisteen avulla. Tällä kertaa kokeilin ruuan laittoon makuhunajaa, eli inkiväärillä maustettua hunajavalmistetta
Monen kylmän päivän jälkeen aurinko pilkisteli taivaalla ja lämpötilatkin nousivat kahdenkympin paremmalle puolelle, joten oli aika avata taas kesäkeittiön ovet
Teen harvoin samoja ruokia montaa kertaa, sillä olen vaihtelunhaluinen kokki. Siksi tämä resepti on poikkeuksellinen – olen tehnyt sen reilusti yli kymmenen, todennäköisesti liki 20 kertaa
Tämä lausahdus toistuu meillä aina ajoittain ja kertoo jotain ruoan mausta. Eli ruoka kelpasi taas. Joskus oon miettinyt, että mitäs sitten käy, jos ruoka ei kelpaakaan
Bloggaamisesta on tullut minulle todella hauska harrastus. Blogin parissa unohdan ihan kaiken muun. Kliseisesti sanottu, mutta teidän takiahan tämä "satuilu" on niin kivaa
En ehtinyt pitämään synttäribileitä, mikä oli tietenkin erittäin tylsää. No, bileitä tässä syksyn mittaan nyt on riittänyt ihan kiitettävästi, mutta olisin tietysti halunnut pitää mahtavat kotibileet ja tietysti leipoa upean synttärikakun
Kirjoittelen paljon gluteenittomia reseptejä, mutta haluan tasaisin väliaijoin muistuttaa myös speltin olemassa olosta, sillä vaikka kyseessä ei ole gluteeniton vilja se siltikin sopii hyvin monelle gluteenista muutoin oireita saavalle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.