Related PostsIhan pilkulleen – pasta carbonaraPerjantai-illan nopea sitruunapastaAmmattilaisen arkiruokaa – kuhaa antiboiseTuoksuva vastalause suorittamiselle – LasagneJuhlat arjen keskellä – kello viiden tee ja mango-mandariinikakkuPienen talouden lasagne – Karitsa-punajuurilasagne
Lisää sulan suklaa-voiseoksen sekaan vielä pieni ripaus suolaa ja vaniljasokeri. Tämä sopii hyvin myös sunnuntain isänpäivään, pienellä vaivalla jotain mahdottoman herkullista
Huomenna on sunnuntai - ehkä syytä tarpeeksi tehdä aamusta vähän ihanampi. Puoli tuntia uunissa - sillä aikaahan ehtii laittaa kahvit pöhisemään, kattaa pöydän ja hyvällä säkällä juoksemaan pihalta pari kukkaa maljakkoon
Etsinnässä täydellisen kostea, mausteinen ja mehevä porkkanakakku herkullisella kuorrutteella. Blogistamme löytyi alunperin resepti vain porkkanapiiraaseen, mutta nyt jaamme yhden meidän omista suosikkiresepteistämme
-. -. -. -. -. R. a. k. s. t. n. b. e. j. v. ä. l. i. p. ,. m. u. r. o. T. h. y. K. M. ). B. V. 4. 0. 6. 1. 7. 5. '. C. (. *. 2. g. 3. d. +. S. H. A. 8. d l. t l
Täydellinen suklaamousse on luotto-ohjeeni ajoilta, jolloin aloitin leipomisen. Voit maustaa moussea aromeillatai tehdä moussen esim tummasta minttusuklaasta tai appelsiinisuklaasta
Heippa. 500 g mascarpone-tuorejuustoa. 2½-3½ dl sokeria (maun mukaan). 8-10 liivatelehteä. Kaada mehu sitten täytteen päälle lusikan kautta (ettei mehu poraa reikää täytteeseen) ja nosta kakku jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia tai mielellään yön yli. Terveisin Taru 200 g kaurakeksejä. 2½-3½ dl sokeria. 8-10 liivatelehteä
- Taikinakaavin eli nuolija. - ½tl neilikkaa. Raaka-aineet. Lisää lopuksi vielä varoen pähkinät ja kaada taikina voideltuun taileivinpaperilla vuorattuun vuokaan
Tämänkertainen pastatyyppi tunnetaan nimellä tonnarelli (myös spaghetti alla chitarra) joka valmistui helposti ensin pastakoneella ja sitten käyttäen Filipon nonnan (=mummon) vanhaa "pastakitaraa
-. -. -. -. -. T. ä. m. o. n. e. h. k. p. a. r. s. t. u. ,. i. l. P. d. v. j. /. y. R. f. K. S. J. N. 3. €. ö. M. ~. 5. 0. g. b. 1. 2. c. 4. 6. w. L. V. H. O. (. ). ". t l. d l
Täydellisyys ei välttämättä vaadi kolmen vuorokauden valmistelua ja eksoottisia raaka-aineita. Oma ruokafilosofiani perustuu pitkälti siihen, että suurten ja monipuolisten makunautintojen takana ei tarvitse olla pitkää ja monimutkaista aineslistaa tai valmistustapaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.